Etsi

Jäseneksi

Miksi jäseneksi? 
  • Liitto pyrkii henkilökohtaisen tutustumisen ja yhteistyön avulla aikaansaamaan ja vahvistamaan yhteenkuuluvuuden tunnetta suutariliikkeiden kesken. 
  • Pääset verkostoitumaan alan kokeneiden suutareiden kanssa. Tapaamaan kasvotusten heitä, joilla on ns. hiljaista tietoa, joka ei esim. Facebookin keskusteluryhmissä välity. 
  • Saat tarpeen vaatiessa johtokunnan jäseniltä apua ja tukea toimiessasi yrittäjänä. 
  • Saat mahdollisuuden osallistua liiton järjestämiin koulutustilaisuuksiin, tapahtumiin ja vapaa-ajan toimintaan. Saat näkyvyyttä yrityksellesi liittomme kautta. 
  • Saat käyttää liiton logoa verkkosivuillasi ja muussa markkinoinnissa. 
  • Pääset kehittämään omalla aktiivisuudellasi ammattikunnan yhteistyötä tässä muuttuvassa maailmassa ja ilmastossa.

Kuka voi hakea jäseneksi? 
Liiton varsinaiseksi jäseneksi voi liiton johtokunta hyväksyä yksityisen suutariliikkeen yrittäjän, suutarialan rekisteröityjä yhdistyksiä tai liiton paikallisosastoja. Jäsenen on noudatettava liiton sääntöjä.

Jäsenmaksu
Suutariliikkeiden Liiton jäsenmaksu vahvistetaan vuodeksi kerrallaan. Jäsenmaksun päättää liittokokous. Jäsenmaksu vuonna 2020 on 200 € / vuosi. Uusille jäsenille ensimmäinen vuosi vain 100 €. Alennuksen voi käyttää vain kerran.

Hae jäseneksi: 
Lähetä alla oleva jäsenhakemuslomake täytettynä. Voit myös kirjoittaa sähköpostiin vastaavat lomakkeen tiedot ja lähettää ne jollekin  johtoryhmämme jäsenelle.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme! 

 Päivitetty 28.10.2020


JÄSENHAKEMUS

Hakijan tiedot:

Liikkeen tiedot

Taustatiedot