Etsi

• Huhtikuun 2021 uutiskirje on luettavissa Jäsensivulla (salasana vaaditaan)
  • Koronan takia kevään 2021 liittokokous tulee näillä näkymin siirtymään elokuun loppuun tai syyskuun alkuun. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Paikkana on Hämeenlinna.
  • Lue 17.2.2021 julkaistu juttu suutareista Yrittäjien nettisivuilta. "Suutareilla on merkittävä rooli vastuullisemmassa kuluttamisessa" Löydät sieltä myös hyviä vinkkejä kenkäostoksille.

Tiedot päivitetty 12.4.2021
JALKINELEHTI

Suutariliikkeiden Liitto ry

Jalkinelehti on Suutariliikkeiden Liitto ry:n jäsenlehti joka on jaettu liittomme jäsenille, kannatusjäsenille sekä kunniajäsenille. Painomäärä on ollut aikaisemmin n. 360 kpl, mutta lehti on ollut tauolla pari vuotta ja nyt suunnittelemme lehden julkaisua vain sähköisenä.
Mikäli olet kiinnostunut ilmoittamaan Jalkinelehdessä, ota yhteyttä. Ilmoitusten koot ja edulliset ilmoitushintamme ovat parhaillaan päivitettävinä mediakorttiin, jonka löydät täältä myöhemmin.

Lataa vanhoja jalkinelehtiä (vain jäsenille).

Tiedot päivitetty  2.3.2021